BLOGG

SPÅRTRÄNING!

Har tränat hundarna på hårda spår i city. Älskar nosarbeten och känns så roligt att jag planerat in mer sådan träning under våren Cool! På bilden duktig liten Drömma väntar på sitt spår...

 

Nelly fick gå 3 spår, 2 raka asfalt i riktig stökig miljö var ombyggnad av väg och ett helt gäng gubbar som beskar träd i området, inget av detta störde henne! Det sista gick jag på ett område med is, snö, barmark och med flera vinklar, lättare underlag men ville träna på bra vinklar med flyt och det lyckades!

 

Smilla gick 3 kortare asfaltspår som lagt snett över kortare sträckor, hon har inte spårat mycket och det var länge sen sist. Var lite trög i starten på alla spåren men tog sig och gick bra in till slut. Sista spåret var det bästa helhetsmässigt! 

 

Lego gick ett lite längre spår med flera övergångar mellan olika typer av underlag. Han har lite svårt att komma "över" ibland och vissa övergångar strular och han blir osäker. Dagens sträcka var ändå ok men alla övergångar flyter inte så behövs mer träning! 

 

Drömma gick 4 bebis spår med synintryck, tycker hon klarade alla bra och släppte inte sin uppgift trots störningar omkring oss. Men det sista spåret var riktigt bra måste jag säga! Ser fram emot nästa spårträning!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan