BLOGG

HANTERINGSTRÄNING

Har lagt en hel del tid på Smillas hanteringsträning den sista tiden. Hon har varit en liten bråkstake vid kloklippning och visitering sen har hon ogillat att ligga stilla i knät. Efter bara ett par veckors regelbunden träning har läget förändras från en bitande, skrikande, rivande och krånglig liten Smilla till en betydligt trevligare Smilla som kan ligga stilla o vara avslappnad på rygg i knät, klippa sina klor under acceptabla förhållanden och bli visiterad utan att protestera så det känns som vi har kommit en bra bit på vägen i denna träning.

Jag har oxå tränat Smilla på att stå på bord och bara uppleva det positivt och att hon ska känna sig trygg i detta. Det har faktiskt inte varit något bekymmer alls hittills. Försöker passa på att ställa upp henne i så många miljöer som möjligt och om tillfälle ges ber jag vänner o familj leka "utställningsdomare".

 

Nu ska vi åka en sväng ner till djuraffären Nelly´s torrfoder är nästan slut och jag behöver fylla på det färskfrysta fodret oxå för den delen så ska ta med Smilla ner till affären så hon ska få lite extra miljöträning idag tänkte jag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan