BLOGG

REDO FÖR HÖSTMÖRKRET!

Härom dagen kom våra nya reflex produkter hem från Hurttas nya vinter Collection. Jag brukar köpa lite nya reflexprylar varje höst till mina hundar och till mig själv också, dels för att reflexprylarna blir lite slitna efter tvätt och tycker inte heller man ska snåla på säkerheten och kvaliten på utrustningen när man är ute på mörka promenader! Det är bland det värsta jag vet när folk och deras djur inte tydligt syns runt vägarna man blir ju arg som bilförare när de helt plötsligt bara dyker upp på nära håll utan någon förvarning....I värsta fall kan det ju faktiskt gå riktigt illa.

Men till höstens inköp, älskar Hurttas produkter de har bra passform är oftast snygga i designen och har fina färger. Så i år blev det nya reflexvästar, nya reflexkoppel och en fin scarf också sen köpte jag nya flasch lampor till hundarna det medföljde extra batterier till dem så de bör lysa nu en bra tid framöver tycker jag. Allt passade så bra till Lego och Nelly, lilla Smilla är ju svårt att köpa till just nu då hon växer så blev ju ganska stort men tror det kan passa skapligt med tiden annars får jag helt enkelt köpa nytt till henne i vinter.

 

Allt är bra i vår valplåda och Iris mår bara bra hon är pigg och börjar bli glad som vanligt igen. Iris har varit ganska vaktig och lite svart i ögonen i början hon är väldigt mån om de små och vill vårda dem helt på egen hand som sig bör faktiskt. Ska åka och kolla på de små sötisarna idag!!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan