BLOGG

BESÖKT VALPARNA

Idag har jag varit hos Iris och hälsat på de små. Iris kom fram som vanligt nu ville hälsa och var glad så tror de första vakta hormonerna lagt sig lite Hahaha... De små mår bra ökar stadigt i vikt och är Sååååå gulliga och fina!!! Var inte länge utan ville bara kolla läget och ta lite bilder till det fotoalbum jag ska göra till varje valp där lite roliga händelser, fakta och bilder på deras utveckling ska bokföras så de nya familjerna har lite att blicka tillbaka på hos deras nya familjemedlem.

 

Har känningar av en ny förskylning igen, ont i halsen och huvudet så har tagit mig tid att vila och få möjlighet att läsa sista nummret av Cavalierbladet idag på eftermiddagen. Ett riktigt bra nummer denna gång de tar upp bra artiklar tycker jag tidningen har blivit snäppet bättre än förr kan jag tycka, har ju läst alla nummer minst 10 år nu så har lite att jämföra med.

 

Men nu blir det att rasta hundarna tar en sväng i skogen bara bäst att passa på för snart är det älgjakt här och då blir det utomhusförbud för hundarna en vecka, nej inte riktigt så illa men blir inte skogen i allafall....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan