BLOGG

BLIVANDE VALPKÖPARE OCH NY TERRÄNGBANA!

I går kväll satte jag mig för att kontakta de som satt upp sig på intresselistan att få köpa valp, hann med de flesta men får kontakta några även i morgon. Vi hade många trevliga hem som ville ha tik denna gång så tyvärr blev det många utan valp det är ju tråkigt men inget man kan styra över. Till våra hanvalpar är besök i valplådan planerade till eventuella valpköpare nu om ca 3 veckor och stämmer allt efter det så är de redan tingade. Tog tag i hälsoundersökning på Nelly och Nalah också så nu är det bokat ett besök för hjärtintyg samt ny vaccination mot kennelhosta nästa vecka, är alltid lite nervigt på nått sätt det där med hjärtat!

 

Senaste tiden har det varit flera skogshuggare i farten runt om i skogen där vi bor, vilket resulterat i massor av sly överallt. Hoppas de tänker ta bort det som just nu ligger på stigar och vägar vi måste använda för att komma ut på de lite större skogsvägarna jag använder dagligen för rastning och motion av hundarna. Snubbelrisken är stor och det kommer ju bara att bli halare ute i skogen ju längre hösten går också! Hundarna har dock lärt sig vilka vägar de ska välja för att lättast ta sig fram, har märkt att de tar samma väg alla gånger nu. De har liksom lärt sig ett smidigt sätt att hantera hindren på, dels måste de krypa under på vissa ställen och hoppa över på andra ställen eller ibland helt enkelt vika av från stigen ibland för att kunna ta sig fram. Lego verkar faktiskt tycka det hela är roligt, han siktar framåt och tar allt i ett svep på precis samma sätt varje gång för att sen vända sig om och kolla om hans mindre smidiga matte tänker hänga på?  

 

Idag är det jobbdag och jag har varit ute med hundarna på lunchen i city så nu ligger de och sover en stund, bara några timmar kvar sen hemfärd. Blir skönt att komma hem ikväll är trött idag.....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan