BLOGG

VALPKURSEN

Nu är det bara ett tillfälle kvar på Smillas valpkurs det var totalt 8 gånger men vi kommer missa den sista då jag är uppbokad på annat håll den kvällen. Inte lätt att få allt att gå ihop alla gånger lite synd att missa sista, det har varit en bra grupp av människor och valpar mycket intressanta diskussioner samt bra passivitetsträning för Smillas del. Förra gången tränade vi en hel del följsamhet jag tränade Smilla på att följa mig lös runt gruppen och i slalomövningar, tycker det är viktigt att man vågar träna lös bland andra det ska aldrig vara någon stor grej att vara lös för en hund och de ska vilja följa mig inte kopplet. Smilla är jätteduktig på detta ligger ju i rasen så lite fusk men jag ser alltid till att träna så mycket som möjligt med mina valpar på att vara följsamma och lyhörda utan koppel på.

 

Tack för denna kurs Elin! Får se då om vi båda bestämmer oss för att åka på den årliga konferancen även i år för då ses vi i bilen upp till Stockholm!

 

Idag får vi besök som vill ha hjälp att hitta svamp innan jakten börjar på allvar här, så vi ska göra ett försök att leta upp de gula skatterna i skogen åt dem! Sen är det dax att fixa päls och klor på alla hundar, ska gå i genom dem grundligt har märkt små tovor bakom öronen på både Nelly och Lego så bäst att fixa till det innan de tovorna växer till sig och blir större på dem. De brukar sällan hinna få tovor faktiskt mellan pälsfixardagarna men tror allt det blöta ute gör att pälsen lättare tovar sig?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan