BLOGG

GENOMSURA SOM VANLIGT NU FÖR TIDEN....

Hade ju bestämt att ta med några vänner ut i skogen för att leta svamp i går och pratade med dem på fm att det hela var helt genomförbart var riktigt molnigt ute men uppehåll så kom ni....jag klippte gräset förhoppningsvis för sista gången i år innan vi skulle ut och precis när det var klart så började det dugga regn, ingen fara lite regn märks inte så mycket i skogen tänkte jag. Men när vi väl kommit ut öppnade sig himlen rejält flera gånger, vi blev helt genomsura allihoppa!!! Stod ut i 1.5 h sen var det bara hem och duscha och byta kläder, herregud vad frusen man blir...Vi fick ihop nästan 3 fulla påsar tillslut inte så mycket gula men desto mer trattisar herregud det är ju en invation i skogen av dessa!

 

Jag ska tvätta upp alla de leksaker jag fått plocka upp i trädgården innan gräsklippningen. De är rätt duktiga på att bära ut mina hundar men hittills verkar ingen så intresserad av att bära in grejerna igen, så det var massor av både smutsiga och blöta leksaker på flera håll i trädgården att ta reda på. Ska passa på att rensa bort eventuella trasiga leksaker också inget att spara på...är ju snart jul då brukar det finnas en del mjuka paket till sötisarna under granen från tomten "fniss" !

 

Idag är det jobbdag och det regnar som vanligt har redan plockat fram lite goda ben för hundarna att sysselsätta sig med men blir väl tvungen till slut att ge mig ut på city promenad med dem.....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan