BLOGG

FÖRSOVIT OSS!

Lyckades försova mig till första simtiden igår som var 11.15!!! Satte ingen klocka då det kändes som en så pass sen tid.... Men det som inte hänt på flera år inträffade igår, vaknade och kolla klocka 9.55 Oj skit måste åka om 20 minuter! Oh vad konstigt lilla Smilla låg så snällt och sov hon med? Hon brukar minsan vara morgonpigg! Men bara och sätta fart, hundarna måste rastas, äta frukost och inte hade jag packat deras badsaker heller så gissa paniken. Men lyckades faktiskt komma i tid tur det var bra väglag annars hade det aldrig funkat. 


Nelly simmade som förra veckan, först uppvärmning sen 3 intervallpass med motstånd för att sen varva ner i 5 minuter. Nelly simmar riktigt bra så kraftfullt och hon verkar tycka det är lite roligare nu när det händer mer i bassängen. Lego simmade vanligt motionsim i 30 minuter vågade inte köra hårdare pass med honom även om han rört sig som vanligt nu i veckan, så ryggen verkar vara ok igen. Lilla Smilla var i 1minut x 4 pass på ett riktigt bra sätt hon oxå. Både Nelly och Smilla låg och sov sedan i lokalen medan Lego gjorde sitt pass i bassängen de blir ganska nöjda hundarna efter att ha simmat.....

 

Väl hemma fixade jag bort 3 skåp som jag inte längre ville ha kvar, skönt det är att bli av med möbler man tröttnat på! Om gårdagen var riktigt vacker så är dagens väder precis som vanligt igen, grått, mulet och regn. Tog en tur i skogen med hundarna på efermiddagen, de blev hur blöta och smutsiga som helst igen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan