BLOGG

VATTENTRÄNING

Då var det dax igen för veckans simträning och utan någon försovning, hinder på vägen eller poliskontroller kom vi i god tid denna gång. Vaknade innan klockan så har varit ute på tidig morgonpromenad, fixat frukost i lugn o ro både till hundarna och mig sen tagit oss till bassängen i Norsholm. Riktigt ro fyllt där och med tanke på det gråa vädret ute blir man nästan lite sugen själv på att bada...

 

Hundarna gjorde sina pass som planerat, lilla Smilla simmar bitvis riktigt bra nu måste jag säga. Hon hade bara 30 sekunders vila och 1minut x 4 pass i bassängen, hon är duktig! Nelly körde intervall och är redan mycket starkare i vattnet hon lägger sig själv mitt i motståndet, verkar som om hon tycker det är kul att få ta i ordentligt. Det ser inte så strömt ut på bilden men för att en så liten hund ska klara av att simma upp i det motståndet måste de verkligen kämpa annars åker de bak i bassängen. Nelly ligger dessutom kvar stadigt i vattnet mitt i strömmen utan direkta bekymmer! Lego simmade sist idag och stackarn han stod på kö så roligt att han vill i bassängen, han som varit lite skeptisk till vatten tidigare i sitt liv!

 

Vet ni att jag upptäckte att Nelly hade en liten fästing satt i huvudet när jag duchade av henne och skulle torka och fixa med henne efter träningen! Men herregud det är ju snart slutet av November! Nog för att det faktiskt varit ganska varmt ute sista veckan men att fästingarna var i farten trodde jag inte har tagit bort fästingmedlen på hundarna för länge sedan!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.08 | 21:24

Kommer ni ha någon freestyle kurs under hösten? :)

...
22.06 | 14:33

Lego ser taggad ut! Härligt!!

...
07.01 | 19:53

Söööööt !!!!!!!

...
07.01 | 19:51

Vilken fin glaskupa !

...
Du gillar den här sidan